CLASSIC DISHES WITH A TWIST, ELABORATED WITH THE SEASONS

The N ° 6 proposes you every day on the menu a simple and gourmet cuisine composed of fresh and seasonal products, with a choice of vegetable soups or colorful salads, Swiss meat, fish from the lake and homemade desserts . We awaken your senses and titillate your taste buds with a refined presentation.

Suggestions

Filets De Rouget Grillés Et Ecrevisses
Jus De Bisque Crémeuse
Galette De Risotto Aux Bolets
Légumes Du Marché

32.-CHF

Drinks

Les Minérales

Tous Les Jours Une Eau Aromatisée Et Un Thé Froid Maison

Les vins blancs

Cure D’Attalens
Chardonne Lavaux AOC 2018 50cl
28 CHF

J&M Dizerens Chardonnay
Lutry, Vaud 2018 bouteille 75cl
36 CHF

Obrist "YOLO"
You only live once
Assemblage Doral-Pinot Gris
VAud 2018 75cl
42 CHF

Le rosé

Domaine du Manoir
Œil de Perdrix 2018
Bonvillars AOC 75cl
34 CHF

Les vins rouge

« N° 1 Cuvée E.Obrist »
Assemblage Gamay-Gamaret-Garanoir 2018 bouteille 50cl
24 CHF

Obrist « YOLO » You only live once.
Assemblage Merlot-Galotta 2017 bouteille 75cl
42 CHF

J&M Dizerens « Pinot Noir »
Lutry, Vaud 2018 bouteille 75cl
32 CHF

Maurice Gay "Humagne Rouge"
2017 Valais AOC
50cl 33 CHF

Les bulles

Champagne « Duval-Leroy »
Brut Réserve
Bouteille 20cl 18 CHF
Bouteille 75cl 78 CHF

Prosecco « Menestrello »
Extra Dry
Coupe 6 CHF
Bouteilles 38 CHF

Our Staff

le staff  du restaurant le numéro 6

Our Chef

le chef du restaurant le numéro 6

Our suppliers

Boucherie Stuby, Vevey
Panino Dessert, Vevey
Petit Crémier, Mont-sur-Lausanne
Willy Bühlmann, Blonay