CLASSIC DISHES WITH A TWIST, ELABORATED WITH THE SEASONS

The N ° 6 proposes you every day on the menu a simple and gourmet cuisine composed of fresh and seasonal products, with a choice of vegetable soups or colorful salads, Swiss meat, fish from the lake and homemade desserts . We awaken your senses and titillate your taste buds with a refined presentation.

Suggestions

Sautéd Deer mignons
Candied chestnuts and Brussel sprouts, lingonberry jam
32 CHF

Swiss chard and mushroom brick
Seasonal raw salad
18 CHF

Drinks

Les vins blancs

« N° 1 Cuvée E.Obrist »
Chasselas 2016, bouteille 50cl
26 CHF

Les Vignes de Vevey "Chavonchin"
Lavaux, Chasselas de St-Saphorin 2017 bouteille 50cl
27 CHF

J&M Dizerens Viognier
Lutry, Vaud 2016 bouteille 75cl
36 CHF

Le rosé

« N° 1 Cuvée E.Obrist »
Garanoir-Gamaret 2016 bouteille 75cl
36 CHF

Les vins rouge

« N° 1 Cuvée E.Obrist »
Assemblage Gamay-Gamaret-Garanoir 2016 bouteille 50cl
24 CHF

Les Vignes de Vevey "Général Boinod"
Assemblage, Pinot-Gamay 2017 bouteille 50cl
27 CHF

Obrist « YOLO » You only live once.
Assemblage Merlot-Galotta 2016 bouteille 75cl
42 CHF

J&M Dizerens Diolinoir
Lutry, Vaud 2016 bouteille 75cl
39 CHF

J&M Dizerens « Noir Désir »
Assemblage Gamaret –Garanoir barrique, Lutry, Vaud 2015 bouteille 75cl
44 CHF

Les bulles

Champagne « Duval-Leroy »
Brut Réserve
Coupe 9,5 CHF
Bouteilles 78 CHF

Prosecco « Menestrello »
Extra Dry
Coupe 6 CHF
Bouteilles 38 CHF

Our Staff

le staff  du restaurant le numéro 6

Our Chef

le chef du restaurant le numéro 6