CLASSIC DISHES WITH A TWIST, ELABORATED WITH THE SEASONS

The N ° 6 proposes you every day on the menu a simple and gourmet cuisine composed of fresh and seasonal products, with a choice of vegetable soups or colorful salads, Swiss meat, fish from the lake and homemade desserts . We awaken your senses and titillate your taste buds with a refined presentation.

Suggestions

Selon l'inspiration et l'humeur du chef

Venez découvrir nos suggestions du moment en accord avec la saison

Drinks

Les vins blancs

Cure d’Attalens
Chardonne Lavaux AOC 2016 50cl
28 CHF

J&M Dizerens Viognier
Lutry, Vaud 2016 bouteille 75cl
36 CHF

Obrist "YOLO"
You only live once
Assemblage Doral-Pinot Gris
VAud 2016 75cl
42 CHF

Le rosé

Domaine du Manoir
Œil de Perdrix
Bonvillars AOC 75cl
34 CHF

« N° 1 Cuvée E.Obrist »
Garanoir-Gamaret 2016 bouteille 75cl
36 CHF

Les vins rouge

« N° 1 Cuvée E.Obrist »
Assemblage Gamay-Gamaret-Garanoir 2016 bouteille 50cl
24 CHF

Obrist « YOLO » You only live once.
Assemblage Merlot-Galotta 2016 bouteille 75cl
42 CHF

J&M Dizerens « Noir Désir »
Assemblage Gamaret –Garanoir barrique, Lutry, Vaud 2015 bouteille 75cl
44 CHF

Maurice Gay "Humagne Rouge"
Valais AOC
50cl 33 CHF
75cl 48 CHF

Les bulles

Champagne « Duval-Leroy »
Brut Réserve
Coupe 9,5 CHF
Bouteilles 78 CHF

Prosecco « Menestrello »
Extra Dry
Coupe 6 CHF
Bouteilles 38 CHF

Our Staff

le staff  du restaurant le numéro 6

Our Chef

le chef du restaurant le numéro 6