CLASSIC DISHES WITH A TWIST, ELABORATED WITH THE SEASONS

The N ° 6 proposes you every day on the menu a simple and gourmet cuisine composed of fresh and seasonal products, with a choice of vegetable soups or colorful salads, Swiss meat, fish from the lake and homemade desserts . We awaken your senses and titillate your taste buds with a refined presentation.

Suggestions

Carré D'Agneau Au Four, Jus Tranché
Polenta Bramata Crémeuse Et Légumes Du Chef
25 CHF

Tofu Fumé Et Sauté, Sauce Hoisin
Riz Parfumé Au Zestes D'oranges Confites
Julienne De Légumes
22 CHF

Menu Chasse

Entrée
Terrine De Canard Maison Aux Éclats De Pistache
Chutney D'Oignons Et Pain Toasté

Plat Principal
Filet De Chevreuil Rôti, Sauce Grand Veneur
Spätzlis Dorés , Compotée De Chou Rouge Et Confiture D'Airelles

Dessert
Éclair Aux Marrons

48 CHF/personne

Drinks

Les Minérales

Tous Les Jours Une Eau Aromatisée Et Un Thé Froid Maison

Les vins blancs

Cure D’Attalens
Chardonne Lavaux AOC 2018 50cl
28 CHF

J&M Dizerens Chardonnay
Lutry, Vaud 2018 bouteille 75cl
36 CHF

Obrist "YOLO"
You only live once
Assemblage Doral-Pinot Gris
VAud 2018 75cl
42 CHF

Le rosé

Domaine du Manoir
Œil de Perdrix 2018
Bonvillars AOC 75cl
34 CHF

Les vins rouge

« N° 1 Cuvée E.Obrist »
Assemblage Gamay-Gamaret-Garanoir 2018 bouteille 50cl
24 CHF

Obrist « YOLO » You only live once.
Assemblage Merlot-Galotta 2017 bouteille 75cl
42 CHF

J&M Dizerens « Pinot Noir »
Lutry, Vaud 2018 bouteille 75cl
32 CHF

Maurice Gay "Humagne Rouge"
2017 Valais AOC
50cl 33 CHF

Les bulles

Champagne « Duval-Leroy »
Brut Réserve
Bouteille 20cl 18 CHF
Bouteille 75cl 78 CHF

Prosecco « Menestrello »
Extra Dry
Coupe 6 CHF
Bouteilles 38 CHF

Our Staff

le staff  du restaurant le numéro 6

Our Chef

le chef du restaurant le numéro 6

Our suppliers

Boucherie Stuby, Vevey
Panino Dessert, Vevey
Petit Crémier, Mont-sur-Lausanne
Willy Bühlmann, Blonay